Dit zijn wij

Lisanne
Recruitment & HR

Lisanne zet zich met volle enthousiasme in voor de recruitment bij Levix. Met haar oprechte interesse in ieder uniek persoon weet ze in gesprekken de diepte in te gaan en is daarnaast een echte doorpakker.

Fleur
Recruitment

Fleur gaat graag met je in gesprek over de kansen binnen Levix. Ze denkt graag in mogelijkheden en heeft transparantie hoog in het vaandel staan. Met haar enthousiasme bespreekt ze graag jouw ambities zodat je een mooie stap kan zetten in jouw carrière.

Wij zijn eenvoudig te bereiken

Solliciteer met 1 appje

Soms wil je nog net even die ene vraag stellen, je afspraak bevestigen of direct solliciteren. Weet dan dat wij via meerdere kanalen bereikbaar zijn tussen 09:00 – 17:00 van maandag t/m vrijdag. 

Jouw sollicitatieproces

STAP 1/4
Solliciteer op een vacature

Niet verder zoeken! Dit is ‘m! Jouw droombaan gewoon bij ons op de website. De omschrijving past helemaal bij jou, de uren zijn perfect en de locatie is vlakbij! Tijd om te solliciteren. Maak je niet druk om ellenlange motivatiebrieven. Wij maken liever kennis met je! Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en plan een online kennismaking in met onze recruiter. Solliciteren bij Levix is in 1 minuut gepiept!

Lees hier onze sollicitatie tips
STAP 2/4
Een leuk kennismakingsgesprek

Laten we kennismaken! In een online kennismakingsgesprek vertelt onze recruiter vol enthousiasme over het werken bij Levix. Je krijgt meer uitleg over het werk en natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw passie voor ICT. Na deze kennismaking hoor je binnen 2 werkdagen van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek met één van de managers.

ontdek met wie je zal praten
STAP 3/4
Klaar voor een volgende stap in de carrière

Voordat je op je droombaan reageert wil je natuurlijk weten wat wij elkaar de komende jaren kunnen bieden. Wij geloven in samen groeien en hebben daarom verschillende mogelijkheden in het leven geroepen om dit te realiseren. Zo zijn er collega’s die de afgelopen jaren in functie zijn doorgegroeid binnen Levix.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden
STAP 4/4
Welcome aboard!

Binnen 24 uur na je gesprek heb je ons voorstel in je mail zitten. Leuk om je bij onze club te hebben! Op je eerste werkdag ontvang je alle benodigdheden voor je functie, je drinkt een kopje koffie of twee met je nieuwe collega’s en we leggen je alvast onze systemen uit. We stellen je met plezier aan iedereen voor en laten je nader kennismaken met Levix, zodat je fluitend en vol plezier aan je nieuwe baan bij Levix begint!

Test het zelf