Opening experience center Oss

Succesvolle opening winkel Oss

OSS | Het Levix Experience Center is maandag geopend op de Molenstraat 25 midden in het Osse centrum. Het pand is bijna drie keer groter dan de Computershop aan de Walstraat waar Levix voorheen was gevestigd. Komende zaterdag 2 april is iedereen van 9.00 tot 17.00 uur welkom bij de Levix Experience Day. “Het wordt een geweldige dag met allerlei leuke activiteiten.”

Levix is na een korte, intensieve verbouwing klaar voor de toekomst. Levix Oss is volgens bedrijfsleider Tim Vos er maximaal op vooruit gegaan. “Je kunt bij ons terecht voor alles op computergebied maar nu met de juiste beleving. In de winkel en de webshop bedienen wij graag de particuliere markt maar ook zakelijk helpen wij bedrijven aan passende oplossingen voor hun business-ICT. Wij beschikken over een enorm aanbod. Ook hebben we een technische dienst voor onderhoud en reparatie van je huidige apparatuur. De mannen en vrouwen in onze zaak hebben echt verstand van zaken. We nemen de tijd voor de klant. Op iedere vraag hebben we een professioneel advies wat bij de klant past.”

Experience Day
Om de opening van 28 maart te vieren, is er op zaterdag 2 april van 9.00 tot 17.00 uur een Experience Day in Oss. “Er is de afgelopen tijd keihard en met liefde en passie aan dit pand gewerkt. Tijdens de opening willen we knallen. Zo is er een racesimulator en kunnen mensen het opnemen tegen professionele E-sporters en een professionele F2 coureur. Er komen tientallen game pc’s te staan, een gamestreamer komt vertellen over zijn werk en een professional vertelt over casemodden. Deelname aan het evenement is gratis en je maakt kans op mooie prijzen. Verder is er een foodtruck met heerlijke rookworsten, krijgen klanten allerlei leuke goodies en hebben we de eerste drie weken spectaculaire acties. Sowieso zijn we met Levix prijstechnisch zeer interessant en altijd gaan we voor de hoogste kwaliteit.”

400 m2 beleving
Omdat het pand aan de Walstraat niet meer voldeed aan de doelstelling van Levix en de wensen van de klanten zijn ze verhuisd naar de Molenstraat 25, het voormalige pand van De Kwast. Levix heeft van een pand dat al jaren leeg stond een winkel gemaakt vol interactie en beleving. “We hebben een succesvolle webshop, maar investeren bewust ook in een fysieke ruimte. We geloven in deze combinatie. Met zo’n 400 m2 gaan we er enorm op vooruit qua ruimte. De hele sfeer wordt anders. In ons Experience Center kunnen mensen alle apparatuur zelf proberen. Een winkel met veel interactie, waar iedereen binnen kan lopen voor vragen of als ze een laptop, pc’s of toebehoren zoeken. Verder zijn scholieren hier meer dan welkom om lekker te komen gamen. We willen een plek zijn voor iedereen.” Levix heeft ook plannen om in het Experience Center regelmatig activiteiten te houden en trainingen en cursussen te geven.