Levix opent winkel begin mei in Veghel

hoe het begon

Het is allemaal begonnen aan de Dorpstraat 46 in Geffen in 1999: De eerste Levix winkel in een klein hoekje van het ouderlijk huis van Rob. “Nog geen 4 x 4 toen we begonnen” hoor je dan ook steevast bij iedere introductie van Levix. 

Als snel groeide Gert-Jan en Rob uit hun jasje en besloten stukje bij beetje het pand in Geffen uit te bouwen met een stuk aan de voorgevel, de achterzijde en een garage voor de logistiek. 

Inmiddels 5 vestigingen in totaal zijn we doorgegroeid van een computerwinkel om de hoek naar een gevestigde naam in de regio. 

Het vijfde filiaal

Naast de vier vestigingen in Oss, Den Bosch, Uden en Geffen heeft Levix in mei 2024 nog een filiaal geopend in het voormalige BCC pand in Veghel. Winkelbezoekers kunnen hier terecht voor advies, reparaties en onderhoud aan hun ICT-apparatuur. Door dit nieuwe filiaal zetten wij een nieuwe stap om nog dichter bij onze klanten te staan. In Veghel wordt er nog steeds dezelfde vertrouwde service gewaarborgd als die in onze andere filialen. 

Veghel@levix.nl                                                                                                                                            073 543 1325