Maak kennis met je collega’s

Wesley Smits

Software ontwikkelaar

 Fulltime
 Hoofdkantoor Geffen
 

Hier bij Levix draag ik eigenlijk twee petten: de koffieknoeier en de herrieschopper, maar formeel ben ik een softwareontwikkelaar.

Op mijn 25e ben ik nog steeds dol op gamen, muziek luisteren (vooral naar muziek van Elvis Presley) en het verzamelen van lp’s – ik heb er bijna 600, voornamelijk gekocht op platenbeurzen waar ik in de weekenden graag rondspeur naar lp’s die ik aan mijn collectie kan toevoegen.

Mijn dag begint met het knoeien van de koffie van mijn collega’s. Vervolgens ga ik aan de slag met het toevoegen van nieuwe features (of, laten we eerlijk zijn, “bugs”) en het oplossen ervan.

Wat Levix voor mij echt uniek maakt, is dat hier veel grapjes gemaakt kunnen worden en dat er op een informele manier met elkaar wordt omgegaan. Hier kun je echt jezelf zijn en voelt iedereen gelijk, ongeacht hun functie.

Ik wil werken met Wesley!
Linda van Soerland

Office manager

 Fulltime
 Zakelijke dienstverlening Geffen
 

Begin 2013 ben ik begonnen als telefoniste bij Levix, destijds een klein en hecht “mannen” team waar ik me gelijk thuis voelde. Inmiddels is het team vele malen groter geworden, maar zeker nog even fijn als toen.

Nu ben ik werkzaam in de functie van officemanager en het mooie aan deze functie vind ik dat je eigenlijk nooit weet wat de dag gaat brengen. Er is altijd voldoende variatie in de werkzaamheden, je kunt zelf dingen naar je toe trekken. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Daar houd ik van. 

 
Ik wil werken met Linda!
Ruud Schulte

Bedrijfsleider

 Fulltime
  Experience center ‘s-Hertogenbosch
 

In 2017 ben ik begonnen als bedrijfsleider bij Levix. Direct aan de slag als ‘projectmanager’ om het eerste Experience Center in Den Bosch neer te zetten.

Een concept wat aanslaat en we inmiddels uitgebreid hebben in Uden en Oss. De gezellige sfeer op de werkvloer heerst in het hele bedrijf, iedereen is er om elkaar te helpen.

Een bedrijf waar je input niet alleen gewaardeerd word maar er ook wat mee gedaan word.

Onbeperkt koffie drinken behoort ook tot primaire arbeidsvoorwaarden!

Ik wil werken met Ruud!