Maak kennis met je collega’s

Job van den Elzen

Senior product specialist

 Fulltime
  Computershop Geffen
 

Als stagiaire begon ik in 2009 mijn carrière bij Levix. Na mijn stagetijd ging ik aan de slag als parttime medewerker waarbij ik mijn passie voor computers kwijt kon in onze technische dienst en als adviseur voor onze klanten.

Na mijn HBO studie heb ik binnen Levix de mogelijkheid gekregen om door te groeien tot Product Manager met de verantwoordelijkheid voor de webshop en inkoop. Een afwisselende functie waar ik veel verantwoordelijkheid kan pakken en de ruimte krijg om op een creatieve manier te ondernemen! De variatie in de dag blijft ervoor zorgen dat het werk interessant blijft!

 
 
Ik wil werken met Job!
Linda van Soerland

Office manager

 Fulltime
 Zakelijke dienstverlening Geffen
 

Begin 2013 ben ik begonnen als telefoniste bij Levix, destijds een klein en hecht “mannen” team waar ik me gelijk thuis voelde. Inmiddels is het team vele malen groter geworden, maar zeker nog even fijn als toen.

Nu ben ik werkzaam in de functie van officemanager en het mooie aan deze functie vind ik dat je eigenlijk nooit weet wat de dag gaat brengen. Er is altijd voldoende variatie in de werkzaamheden, je kunt zelf dingen naar je toe trekken. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Daar houd ik van. 

 
Ik wil werken met Linda!
Ruud Schulte

Bedrijfsleider

 Fulltime
  Experience center ‘s-Hertogenbosch
 

In 2017 ben ik begonnen als bedrijfsleider bij Levix. Direct aan de slag als ‘projectmanager’ om het eerste Experience Center in Den Bosch neer te zetten.

Een concept wat aanslaat en we inmiddels uitgebreid hebben in Uden en Oss. De gezellige sfeer op de werkvloer heerst in het hele bedrijf, iedereen is er om elkaar te helpen.

Een bedrijf waar je input niet alleen gewaardeerd word maar er ook wat mee gedaan word.

Onbeperkt koffie drinken behoort ook tot primaire arbeidsvoorwaarden!

Ik wil werken met Ruud!