Nieuwe collega’s!

Ook deze maand zijn er weer nieuwe collega’s gestart bij Levix! De afgelopen tijd zijn we met verschillende teamleden gegroeid binnen team online, zakelijk en de experience centers.

Graag stellen wij de laatste twee teamleden aan je voor:

Willem Heesakkers

Marketeer – Team online Geffen

Hallo! Mijn naam is willem Heesakkers, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriendin in Gemert. Technologie en ICT zijn mijn passie en hier ben ik dan ook graag mee bezig in mijn vrije tijd.

Naast computeren vind ik het erg leuk om te sporten en te gamen. Als ik niet aan het gamen ben ben ik aan het handballen of aan het padellen. Padellen doe ik sinds vorig jaar en ik handbal al zowat mijn hele leven.

Ik kijk er ontzettend naar uit om het marketing team te versterken en samen met Milou de marketing van Levix naar een hoger niveau te tillen! Ciao en tot ziens op de werkvloer!

Pepijn Schaap
Part time Verkoopmedewerker

Ik ben Pepijn Schaap, ik ben 18 jaar, en ik kom uit Breda maar woon inmiddels al bijna 10 jaar in Rosmalen. Mijn interesses zijn computers, programmeren en gamen.

Ik werk nu net een week bij Levix Den bosch en dit bevalt mij erg goed. Volgend jaar ga ik beginnen aan de studie Informatica bij Avans den bosch en in me vrije tijd ben ik vaak aan het gamen (en dan vooral League of Legenda of Valorant). Ten slotte ben ik ook een grote fan van Formule 1. 

Benieuwd of jij hier ook tussen past? Maak kennis met andere teamleden! Bij twijfel gewoon solliciteren, wij staan altijd open voor een gesprek. 

Maak kennis met je collega’s

ICT

VoIP Engineer

 Fulltime
Zakelijke dienstverlening
 
Maak kennis met Roy
Retail

Manager

  Fulltime
 Experience Center Den Bosch
Maak kennis met Ruud
HQ

Office manager

   Fulltime
  Hoofdkantoor Geffen
 
Maak kennis met Linda

Wij zijn eenvoudig te bereiken

Solliciteer met 1 appje

Soms wil je nog net even die ene vraag stellen, je afspraak bevestigen of direct solliciteren. Weet dan dat wij via meerdere kanalen bereikbaar zijn tussen 09:00 – 17:00 van maandag t/m vrijdag.