Wij zijn eenvoudig te bereiken

Solliciteer eenvoudig

Soms wil je nog net even die ene vraag stellen, je afspraak bevestigen of direct solliciteren. Dat kan op diverse manieren! Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. 

Je CV opstellen

Loop je vast in het opstellen van je CV? Geen probleem. In dit blog lees je hoe je eenvoudig en overzichtelijk je CV op kunt stellen, zodat wij er direct mee aan de slag kunnen. Handig toch? 

Tips voor je cv

Het eerste gesprek

We beginnen met een kennismaking. Kijken of we een goed gevoel bij elkaar hebben! Het eerste gesprek is meestal digitaal met één van onze recruiters. Zij kunnen je van alles vertellen over Levix en de vacature. Tegelijkertijd kun jij jouw vragen stellen, zodat je alvast een beter beeld krijgt van het werk en de organisatie.

Het tweede gesprek

Na een leuke eerste kennismaking praten we graag verder op kantoor. Je ontmoet Ruud (voor vacatures in de winkels) of Gert-Jan (voor vacatures bij onze zakelijke afdeling) en gaat met hen wat dieper in op de functie. Ook is er de ruimte om gelijk even met een toekomstige collega te kletsen.

jouw sollicitatieproces

STAP 1/4
Solliciteer op een vacature

Niet verder zoeken! Dit is ‘m! Jouw droombaan gewoon bij ons op de website. De omschrijving past helemaal bij jou, de uren zijn perfect en de locatie is vlakbij! Tijd om te solliciteren. Maak je niet druk om ellenlange motivatiebrieven. Wij maken liever kennis met je! Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en plan een online kennismaking in met onze recruiter. Solliciteren bij Levix is in 1 minuut gepiept!

Lees hier onze sollicitatie tips
STAP 2/4
Een leuk kennismakingsgesprek

Laten we kennismaken! In een online kennismakingsgesprek vertelt onze recruiter vol enthousiasme over het werken bij Levix. Je krijgt meer uitleg over het werk en natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw passie voor ICT. Na deze kennismaking hoor je binnen 2 werkdagen van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek met één van de managers.

ontdek met wie je zal praten
STAP 3/4
Verder praten met je toekomstige collega’s

Na een leuke kennismaking praten we verder op één van onze vestigingen. Je gaat in gesprek met één van de managers en je kunt ook gelijk even kletsen met je toekomstige collega’s. Zo krijgen we een echt goed beeld van elkaar en kunnen we beslissen of we gaan samenwerken. Zijn we allebei enthousiast? Dan heb je binnen 24 uur een voorstel in je mailbox zitten!

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden
STAP 4/4
Welcome aboard!

Welkom bij de club! Op je eerste werkdag ontvang je alle benodigdheden voor je functie, je drinkt een kopje koffie of twee met je nieuwe collega’s en we leggen je alvast onze systemen uit. We stellen je met plezier aan iedereen voor en laten je nader kennismaken met Levix, zodat je fluitend en vol plezier aan je nieuwe baan bij Levix begint!

Test het zelf

Maak kennis met je collega’s

Hoofdkantoor Geffen

Senior product specialist

 Fulltime
Hoofdkantoor Geffen
Maak kennis met Job
Retail

Manager

  Fulltime
 Experience Center Den Bosch
Maak kennis met Ruud
HQ

Office manager

   Fulltime
  Hoofdkantoor Geffen
Maak kennis met Linda