Levix geschiedenis: van 1999 tot nu

hoe het begon

Het is allemaal begonnen aan de Dorpstraat 46 in Geffen in 1999: De eerste Levix winkel in een klein hoekje van het ouderlijk huis van Rob. “Nog geen 4 x 4 toen we begonnen” hoor je dan ook steevast bij iedere introductie van Levix. 

Als snel groeide Gert-Jan en Rob uit hun jasje en besloten stukje bij beetje het pand in Geffen uit te bouwen met een stuk aan de voorgevel, de achterzijde en een garage voor de logistiek. 

Inmiddels 4 vestigingen in totaal zijn we doorgegroeid van een computerwinkel om de hoek naar een gevestigde naam in de regio. In dit blog nemen we je mee in de groei van Levix.

De groei van levix

2003 Opening tweede vestiging

Het is zover. Een tweede vestiging! Levix opent de deuren van de Kruisstraat in Oss.

2006 Opening derde vestiging

Door de overname van ERCE Computers opent Levix winkel nummer 3. Dit keer aan de Oranjepassage in Uden.

2010 30 collega’s sterk

Sinds de opening in 1999 zijn we inmiddels met 30 collega’s in de winkel, team online en zakelijk. 

2012 Opening vijfde vestiging

Door de overname van VI/ Laser computers openen we inmiddels een vijfde computerwinkel. 

2017 Opening eeste Levix Experience Center

Van een doorsnee computer winkel naar een experience center van 400m2 vol met beleving. We openen dit jaar de eerste op de woonboulevard in ‘s-Hertogenbosch en voegen hiermee de winkels in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen samen.

2020 Uitbreiding Levix zakelijke dienstverlening

Een nieuw adres! De zakelijke dienstverlening van Levix betreed het pand aan de overkant van de Dorpstraat op nummer 43.

2020 Opening Levix Experience Center Uden

Wegens het succes van de winkel in ‘s-Hertogenbosch openen we ook een vestiging in Uden. 

2022 Opening Levix Experience Center Oss

Door de overname van VI/ Laser computers openen we inmiddels een vijfde computerwinkel. 

Levix in 2022

Door in te zetten op Experience Centers is Levix een andere koers gaan varen. Nog steeds met vertrouwde karakter van de winkel om de hoek en dezelfde service maar nu met maximale beleving.

Ons personeel heeft inhoudelijk vakkennis over de producten en heeft nu ook de mogelijkheid om klanten alles te laten ervaren. Zo beschikt iedere winkel over een of meerdere simulators van vliegen tot racen, voor elk wat wils.

Naast Retail zijn we een sterk groeiende online speler dankzij onze webwinkel. En ook zakelijk maken we flinke stappen. Zo bieden onze ervaren specialisten complete oplossingen van hard- tot software, de infrastructuur en het netwerk aan het MKB en MKB+.

De toekomst

Aan ambities geen gebrek bij Levix. Naast het openen van Experience Centers waar andere hun winkel sluiten zijn wij overtuigd van ons concept. Wij zetten naast de groei online en op onze zakelijke tak door op fysieke Retail. 

Hoe dit zich de komende tijd gaat ontwikkelen moet nog blijken, de huidige tijd is wat onberekenbaar. Waar we in ieder geval mee bezig zijn is de verhuizing van de eerste originele computer winkel van Levix in Geffen. We zijn toe aan een nieuw kantoor met ruimte voor groei. 

De eerste plannen voor een nieuw kantoor zijn gesmeed. Nu hopen op een spoedig akkoord zodat al onze vestigingen passen bij de sfeer en de doelstellingen die we samen willen behalen.

Een mooi voorbeeld is de re-branding die Levix heeft ondergaan voor het eerst sinds 1999. Een fris en helder logo die we met trots dragen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.